Meteen naar de inhoud

Woning inspectie

Waarom moet er een inspectie plaatsvinden?

Via de telefoon of via het internet is het inspecteren van uw woning gewoonweg niet mogelijk. Onze adviseurs komen bij u langs en geven u direct gedegen advies over de mogelijke verduurzamings mogelijkheden. Hetzij Zonnepanelen, het isoleren van uw woning (vloer of muren), vervangen van uw kozijnen, warmtepomp of Airco of wellicht wel andere zaken die aan het licht komen.

Wie komt er inspecteren?

Een van onze ervaren adviseurs  komt graag bij u langs voor de inspectie. Deze is adviseur is op de hoogte van de laatste standaarden en komt binnen 2 weken bij u langs op locatie.

Wat moet u voorbereiden voor de inspectie?

U ruimt uw woning netjes op en zet de koffie klaar… Nee hoor, onze inspecteur heeft verschillende afspraken op een dag. Zolang wij de gehele woning kunnen zien en alles bereikbaar is, kunnen wij aan de slag.

Wanneer kan de inspecteur/adviseur bij u langskomen?

Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op. Op basis van de locatie van de te inspecteren woning wordt er in overleg met u een datum en tijd ingepland. 

Wat krijg ik na de inspectie?

U krijgt een advies met daarin de mogelijkheden toegespitst op uw woning. Geen globale schattingen of onduidelijkheden. U krijgt direct te horen welke verduurzaam mogelijkheden er zijn voor uw woning inclusief offertes van de bij ons aangesloten partners. Uiteraard kunt u hierna zelf ook op zoek naar uw eigen aannemers en installateurs. De keuze is aan u.

Wat kost deze inspectie en het advies?

De inspectie inclusief advies kost u eenmalig € 150,- inclusief BTW. Deze betaal je vooraf. Heel duidelijk en overzichtelijk. 

Hieronder kun je direct je aanvraag inschieten.

Samenwerkingspartners

Uw adviseurs voor de financiering van uw verduurzamingswens

Uw aanvraag

Graag ontvangen wij van u alle mogelijke gegevens van de woning die wij voor u mogen inspecteren. Wij vragen u om hierin zo zorgvuldig als mogelijk te zijn.