Meteen naar de inhoud

Onze aanpak

Maak een afspraak

Zodra u een afspraak maakt via deze website nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op en plannen wij binnen 2 weken een afspraak. 

Inspectie bij u thuis

Wij komen bij u langs om te kijken hoe de situatie is en welke oplossingen er mogelijk zijn op het gebied van isolatie en energiebesparende maatregelen. Dit doen we door de woning of het pand te inspecteren. Door middel van een spouwmuurinspectie via een endoscoop bekijken wij of de gevel (voldoende) is geïsoleerd. Om een advies te kunnen geven over het isoleren van de vloer, bekijken we de kruipruimte.
Wat betreft de energiebesparende maatregelen kijken we naar mogelijkheden voor zonnepanelen, dakisolatie, vervanging van glas/kozijnen en een warmtepomp.

Adviesgesprek

In het adviesgesprek lopen wij alle punten samen met u door en bespreken wij kort globaal de te verwachte kosten. 

Een inspectie + adviesgesprek duurt gemiddeld 45-60 minuten. 

Na de inspectie bespreken wij met u onze bevindingen. Wij geven aan wat de mogelijkheden zijn en maken in overleg met u een plan van aanpak.

 

Offertes

Zoals afgesproken met u in het plan van aanpak is het mogelijk dat wij binnen 1 werkdag al de offertes voor de isolatie en of energiebesparende maatregelen compleet hebben voor u. In dit geval mailen wij deze direct naar u toe. 

Mocht u akkoord gaan met de offerte, dan nemen wij contact op met de uitvoerende partij(en). In overleg met u plannen we een datum voor de uitvoering.

Indien u eerst de financiering nog compleet moet maken complementeren wij ons advies en voegen hier de offertes aan toe. Zodat u deze mee kunt nemen naar uw financieel adviseur.

Subsidie

Indien u meer dan 1 energiebesparende maatregel toepast in uw verduuzamingsproject, dan komt u in aanmerking voor subsidie. HIeronder staat een link naar de ISDE subsidie regelingspagina waar u meer informatie kunt terugvinden en waar u direct met uw offertes/facturen uw aanvraag in kunt dienen.

Akkoord

Zodra u volledig akkoord bent en eventueel de financiering voor uw project klaar heeft, nemen wij contact voor u op met de partijen waar wij de offertes voor u opgevraagd hebben.

Samen met u plannen wij de werkzaamheden in en zorgen voor een verzorgd resultaat.

Super Efficient

Afspraken en Leveringstijden op basis van concrete afspraken met elkaar.

Zeer Gedreven

Onze inspecteurs staan klaar om u te helpen.

Hoge standaarden

De nieuwste technieken toepassen op uw woning!

Contactgegevens

Verduurzaam-advies.nl
Nijenburgerweg 15C
1812LT Alkmaar

Voor direct contact gebruik ons contactformulier of gebruik whatsapp.