Meteen naar de inhoud

Bedrijfsmatige inspectie

Waarom moet er een inspectie plaatsvinden?

Via de telefoon of via het internet is het inspecteren van uw bedrijfspand gewoonweg niet mogelijk. Onze adviseurs komen bij u langs en geven u direct gedegen advies over de mogelijke verduurzamings mogelijkheden. Hetzij Zonnepanelen, het isoleren van uw bedrijfspand (dak, vloer of muren), vervangen van uw kozijnen, warmtepomp of Airco of wellicht wel andere zaken die aan het licht komen.

Wie komt er inspecteren?

Een van onze ervaren adviseurs  komt graag bij u langs voor de inspectie. Deze is adviseur is op de hoogte van de laatste standaarden en komt binnen 2 weken bij u langs op locatie.

Wat moet u voorbereiden voor de inspectie?

Onze inspecteur moet toegang krijgen tot de technische ruimtes en tot de plekken waar de eventuele verduurzaming plaats moet vinden. Toegang tot de kruipruimte kan daarbij van toepassing zijn.

Wanneer kan de taxateur bij u langskomen?

Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op. Op basis van de locatie van het te inspecteren object wordt er in overleg met u een datum en tijd ingepland. 

Wat krijg ik na de inspectie?

U krijgt een advies met daarin de mogelijkheden toegespitst op uw object. Geen globale schattingen of onduidelijkheden. U krijgt direct te horen welke verduurzaam mogelijkheden er zijn inclusief offertes van de bij ons aangesloten partners. Uiteraard kunt u hierna zelf ook op zoek naar uw eigen aannemers en installateurs. De keuze is aan u.

Wat kost deze inspectie en het advies?

Bedrijfsmatige inspecties zijn maatwerk. Afhankelijk van de opppervlakte en verschillende zaken rekenen wij met een uurtarief van € 75,- per uur voor het maken van een rapportage. Dit wordt na de inspectie met u besproken wat de geraamde kosten zijn. 

Nadat u akkoord geeft op deze raming ronden wij ons advies af. De inspectie exclusief advies kost u eenmalig € 150,- exclusief BTW. Deze betaalt u vooraf. Heel duidelijk en overzichtelijk. 

Hieronder kun u direct de aanvraag inschieten.

Uw aanvraag

Graag ontvangen wij van u alle mogelijke gegevens van de woning die wij voor u mogen inspecteren. Wij vragen u om hierin zo zorgvuldig als mogelijk te zijn.